Skip links

Zuster Madonna veranderde haar overtuigingen … en haar leven

Deel Post:

Inschrijven nieuwsbrief

Zuster Madonna Buder begon op haar 47ste gedisciplineerd te hardlopen. Veertig jaar later voltooide ze haar 45ste Ironman. Deze ongelofelijke prestaties kwamen er nadat ze haar persoonlijke overtuigingen veranderde. Ook jij kan een mindshift maken en zo grootse successen verwezenlijken.

Madonna Buder is een non die doorheen haar leven altijd erg gedisciplineerd is geweest. Haar persoonlijke missie was om anderen te dienen. Ze was ervan overtuigd dat ze zichzelf moest opofferen ten diensten van anderen. Deze overtuiging heeft zijn effect gehad op haar gezondheid en persoonlijke verzorging.

De mindshift die haar leven veranderde

Na zichzelf jarenlang te hebben verwaarloosd, was ze op retraite in Oregon. Een zeer respectabele priester kwam naar haar toe en sprak met haar over het belang van sporten en een goede zorg voor het lichaam. Hij zei: “Hardlopen harmoniseert je geest, lichaam en ziel”, en vertelde haar dat het dienen van anderen ten koste van haar eigen lichaam een slechte dienst was.

Dit druiste in tegen het oorspronkelijke geloof van zuster Madonna. Omdat dit echter afkomstig was van iemand die ze echt respecteerde, besloot ze haar geloof volledig te veranderen in: “Fit en gezond blijven betekent dat ik anderen langer van dienst kan zijn.” Deze mindshift veranderde heel haar leven.

Het effect van nieuwe overtuigingen

Op de leeftijd van 47 begon zuster Madonna fanatiek en gedisciplineerd te hardlopen. Ongeveer 4 jaar later begon ze met triatlons. Op de leeftijd van 53 jaar voltooide ze haar eerste IRONMAN (3,86 km zwemmen, 180,2 km fietsen en 42,195 km lopen). Niet slecht voor iemand van deze leeftijd.

Nu, 33 jaar later, is zuster Madonna 86 jaar oud en heeft ze net haar 45ste Ironman voltooid!

Vond er een MASSIEVE verandering in haar levensloop plaats? Zeker weten!

Dit voorbeeld toont hoe een eenvoudige verandering in je persoonlijke overtuigingen je leven VOOR ALTIJD radicaal kan veranderen. Eén aanpassing aan je manier van denken, één mindshift kan je op weg zetten naar een andere levensuitkomst.

Verander je overtuigingen en genieten van het positief effect

 Op 47-jarige leeftijd had zuster Madonna nooit gedachten over hardlopen, triatlons of zelfs Ironmans! Simpel gezegd: haar leven veranderde omdat ze haar overtuigingen veranderde.

Hetzelfde is mogelijk bij jou. Als je jouw overtuigingen verandert, verander je de uitkomst van je leven. Laat beperkende overtuigingen je niet tegenhouden om het leven te leiden dat je wil leiden.

Ook in ondernemerschap zie ik hetzelfde effect. Zelf heb ik door mijn overtuigingen te veranderen, bijzondere zakelijke doorbraken kunnen maken. En dat kan jij ook!

Verder zakelijk groeien?

Wil je nog meer en efficiënter groeien? Neem dan een binnenweg naar businessverruimende inzichten en strategieën.

Blijf up-to-date

Gerelateerde blogberichten

Waarom je moet inzetten op innovatie

Sinds 15 januari 2018 is het Vlaamse subsidiesysteem voor onderzoek en ontwikkeling een stuk eenvoudiger geworden. Hierdoor wordt het voor ondernemingen die inzetten op innovatie