Skip links

Contacteer ons voor meer info

Bel ons:

+32 3 640 39 40

De MiR Academy is voor ondernemers die meer en betere resultaten willen behalen binnen hun ondernemerschap.

De MIR Academy is een groeiopleiding voor zaakvoerders, ondernemers, zelfstandigen, CEO’s en bedrijfsleiders die meer en beter willen. Deze ondernemerskuur van zes maanden start met een onboarding en online voortraject, gevolgd door 2,5 dag live masterclass waar business mentor Carl Van de Velde je maximaal zal coachen. Tot slot is er nog een online natraject om de nieuwe strategieën en tactieken optimaal te implementeren. Je ontdekt tijdens het traject van de MiR Academy wat de belangrijkste strategieën en fundamenten zijn van een succesvol bedrijf. De lessen en inzichten die je meekrijgt tijdens de MiR Academy zorgen ervoor dat je een buitengewoon niveau van professionele vervulling kan bereiken. Zakelijk succes is geen toeval! Het is eerder een gevolg van strategische keuzes.

Tijdens het live gedeelte geniet je samen met ambitieuze ondernemers direct mentorship uit eerste hand van Carl Van de Velde. Carl zal je helpen ontdekken waar je bedrijf nu is en wat je moet doen om je professionele doelen te bereiken.

Ben jij klaar voor een stap voorwaarts in je ondernemerschap?

MIR ACADEMY
TRAJECT VAN +/- 6 MAANDEN
Welkom

Onboarding

Syllabus, MiR pen, online login data, onboarding videoclass.

De Community

MiR Society (Facebook)

Bij aanvang van uw MiR Academy traject krijgt u toegang tot een 24/7 Q&A & Netwerk waar +1.900 MiR ondernemers met elkaar verbonden zijn en elkaars vragen beantwoorden.

De Start

Online voortraject

Videoclasses door business mentor Carl Van de Velde. Deze videoclasses kan u stap voor stap, 24/7 van thuis of in uw werkomgeving doorlopen en herbekijken.

Live coaching

Business Masterclass

Tijdens deze masterclass geniet u van live business mentorship van Carl Van de Velde. U krijgt in een dynamische live omgeving beproefde zakelijke methodes welke uw persoon en onderneming naar een hoger niveau brengen. Bovendien krijgt u de gelegenheid om op al uw ondernemersvragen antwoorden te vinden.

Opvolging

Online natraject

Videoclasses door Carl Van de Velde. Nadat u de live business masterclass hebt deelgenomen, krijgt u toegang tot een extra reeks videoclasses waar Carl Van de Velde u zal helpen om de opgedane kennis te implementeren in uw bedrijf.

Certificatie

MiR Certificatie

Tijdens een protocollaire graduatie sessie ontvangt u uw MiR certificaat op een feestelijke manier uit handen van Carl Van de Velde. We ontvangen u samen met andere MiR’s op het hoofdkantoor van het Carl Van de Velde Business Institute.