Skip links

Contacteer ons voor meer info

Bel ons:

+32 3 640 39 40

De MiR Academy van Carl Van de Velde is een inspirerend en motiverend programma dat speciaal ontwikkeld is voor ondernemers, zaakvoerders van bedrijven en zelfstandigen die hun bedrijf naar een hoger niveau willen tillen. Dit hedendaags programma biedt een breed scala aan technieken, strategieën, inzichten en praktische tools om zakelijk succes te realiseren en duurzame groei te garanderen. 

De opleiding richt zich op verschillende aspecten van een bedrijf zoals: het creëren van een sterke bedrijfscultuur, het aantrekken van nieuwe potentiële klanten, succesvol verkopen, het verruimen van je waardeaanbod, het verbeteren van de klantenervaring, winstoptimalisatie, het werven en motiveren van medewerkers, planning en organisatie en het tot stand brengen van meer vrijheid en levenskwaliteit voor de zaakvoerder(s). 

Gedurende het volledige programma geniet je een intensieve begeleiding van Carl Van de Velde. Hij zal je doorheen het traject inspireren, motiveren en helpen met beproefde methodes om zakelijke doorbraken te realiseren. 

De MiR Academy is een doeltreffend en hedendaags concept waar je rechtstreeks coaching van Carl Van de Velde geniet. Reeds duizenden ondernemers hebben via zijn mentorship zakelijke doorbraken tot stand weten te brengen. De investering in de MiR Academy zal zich snel omzetten in meer omzet, winst, inkomen, vrijheid en levenskwaliteit. 

MIR ACADEMY
TRAJECT VAN +/- 6 MAANDEN
Welkom

Onboarding

Syllabus, MiR pen, online login data, onboarding videoclass.

De Community

MiR Society (Facebook)

Bij de start van de MiR Academy krijg je toegang tot de besloten online MiR Society groep waar meer dan 1.900 ondernemers die de MiR hebben doorlopen antwoorden geven op je vragen. Dit netwerk is ongezien en niet te evenaren omdat Carl Van de Velde meer dan 10 jaar heeft geïnvesteerd om dit op te bouwen en deze waardegedreven community tot stand te brengen.

De Start

Online voortraject

Je groeiproces start zodra je instapt. Je krijgt online toegang tot een reeks video’s waar Carl Van de Velde je persoonlijk coacht met groeistappen die je meteen kan toepassen om meer en betere business tot stand te brengen. Daardoor maak je al onmiddellijk bij de start van de MiR Academy, de eerste groeistappen om je resultaten te optimaliseren. Zo ben je dus maximaal voorbereid op de LIVE masterclass met Carl Van de Velde. 

Live coaching

Masterclass in Results

Masterclass in Results is een 3-daags programma waar je samen met andere ambitieuze ondernemers meer dan 20 uur LIVE coaching krijgt over alle belangrijke aspecten van hedendaags ondernemerschap. Je voelt en absorbeert de kennis, energie, motivatie en drive van Carl Van de Velde. Hij zal je impactvol tonen hoe je vandaag en morgen zakelijk succes kunt organiseren. De tips en inzichten die je meekrijgt zijn beproefd in de praktijk en zijn eenvoudig toe te passen. 

Opvolging

Online natraject

Wat de meeste opleidingen ontbreken is opvolging en activatie om de verworven kennis om te zetten in de praktijk. Hier maakt de MiR Academy ook een groot verschil. Carl Van de Velde blijft je een lange tijd opvolgen met activatievideo’s en extra tips die je in momentum houden. 

Certificatie

MiR Graduation

Na het volmaken van de MiR Academy ontvang je tijdens een protocollaire sessie je MiR certificaat op het hiervoor bestemde evenement. Je MiR certificaat staat symbool voor de rijke kennis die je verworven hebt en de progressie die je maakt.